string(9) "claudebot"

Scandinaviërs spelen Floorball.

Woensdag 16 februari 2011 om 09:33

In de aflevering van FC Groningen TV van deze week is uiteraard aandacht voor de afgelopen wedstrijd tegen De Graafschap. Zo werd Jeroen Veldmate gevolgd en zijn er reacties over het 1-1 gelijkspel. Verder is er een item over trainer Hugo Alves Velame van de D1 en vertonen drie Zweden en een Fin hun kunsten in een andere tak van sport.

Afgelopen zondag waren de camera’s van FC Groningen TV gericht op verdediger Jeroen Veldmate, die voor de tweede keer in een Eredivisieduel in de basis stond bij de FC. Na afloop van de wedstrijd gaven doelpuntmaker Danny Holla en doelman Luciano da Silva een toelichting op het gelijkspel in Doetinchem. FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live en daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien.
Unihockey
Vier spelers uit de selectie van FC Groningen maakten vorige week een uitstapje naar een andere sport. Fredrik Stenman, Andreas Granqvist, Petter Andersson en Tim Sparv waren uitgenodigd voor een potje Floorball, ofwel Unihockey. In deze uitzending van FC Groningen TV is te zien of het de Scandinaviërs (met ijshockey-achtergrond)  net zo goed afgaat als op het voetbalveld.
Hugo
Ook is er weer aandacht voor de jeugdopleiding van de RVO FC Groningen/Cambuur. Afgelopen weekend werd trainer Hugo Alves Velame door de camera’s gevolgd voor, tijdens en na de wedstrijd van zijn D1-ploeg tegen VA FC Twente D1. De Braziliaan is oud-speler van FC Groningen en sindsdien al jaren actief als trainer binnen de jeugdopleiding.
FCGTV op internet
FC Groningen is ook te zien op deze website via http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en via www.youtube.com/fcgroningentv  en http://www.eredivisie.nl/clubs/groFC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv Herhalingen
FC Groningen TV wordt deze week herhaald op Eredivisie Live om 23.45 uur, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur en zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur. Daarnaast wordt de uitzending vertoond op zaterdag om 20.25 uur op Eredivisie Live 4.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus