string(9) "claudebot"

Scandinaviërs blijven op de bank.

Woensdag 08 juni 2011 om 09:33

Thomas Enevoldsen, Tim Sparv en Andreas Granqvist zijn tijdens de laatste interland van het seizoen 2010/2011 niet in actie gekomen. Enevoldsen en Granqvist zagen hoe hun landgenoten wonnen.

Zaterdagavond werd het op IJsland 2-0 voor Denemarken. Thomas Enevoldsen zat tijdens dat duel niet bij de wedstrijdselectie van achttien spelers.
Dinsdagavond won Zweden in Solna met liefst 5-0 van Finland, in de EK-groep waarin onder meer ook Nederland actief is. Andreas Granqvist en Tim Sparv zagen vanaf de reservebank toe hoe invaller Zlatan Ibrahimovic liefst driemaal scoorde.
Slovenië (met Tim Matavz), Denemarken en Zweden blijven nadrukkelijk in de race voor deelname aan het EK in Polen en Oekraïne. Finland heeft alleen nog een theoretische kans op het eindtoernooi.
Servië is de grootste concurrent van Slovenië. Denemarken moet nog zien af te rekenen met Portugal en/of Noorwegen. Zweden moet Hongarije achter zich zien te houden in de laatste vier speelronden, die in september (2x) en oktober (2x) worden gespeeld. De play-offs zijn in november (2x).

Gerelateerd nieuws.

16 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

19 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus