string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Sankoh traint niet en is niet bij selectie.

Vrijdag 28 augustus 2009 om 14:11

Gibril Sankoh heeft vrijdagochtend niet deelgenomen aan de besloten training in Euroborg en wordt door trainer Ron Jans buiten de selectie gelaten voor het duel met PSV van aanstaande zondag.

Naar aanleiding van een gesprek tussen Jans en Sankoh waarin de trainer uitlegde waarom de centrale verdediger zondag niet in de basis zou starten tegen PSV, verliet Sankoh voorafgaand aan de training het stadion.
De trainer meldde op de persconferentie dat hij Sankoh nog niet had gesproken, maar hem buiten de selectie zal laten voor het duel. Darryl Lachman van Jong FC Groningen is zijn logische vervanger bij ‘de achttien’.
Jans over deze situatie: “Weglopen is nooit verstandig. Als het wat minder gaat, heb je elkaar als team juist extra hard nodig. Dan moet je elkaar energie geven. Dit soort zaken kost alleen maar energie. Ik word er in ieder geval niet vrolijk van. Wij hebben besloten Ondrej Svejdik een kans te geven. Hij heeft het aan het einde van vorig seizoen goed gedaan en heeft nu een kans afgedwongen.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’