Samenwerking met WC Paddepoel, VriendenLoterij ten behoeve opleiding

4 december 2015

In de maand december ontvangen bezoekers aan Winkelcentrum Paddepoel bij een aankoop in één van de meer dan 80 winkels een kraslot. Met dit kraslot maken zij gratis kans op mooie prijzen waaronder € 1.000,- cash, een LED tv of diverse FC Groningen prijzen. De winnaars ontvangen de prijzen bij de FC Groningen Fandag op zaterdag 23 januari in Winkelcentrum Paddepoel. De selectie van FC Groningen zal hierbij aanwezig zijn.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door Winkelcentrum Paddepoel, VriendenLoterij en FC Groningen. Met de Vriendenloterij heeft FC Groningen reeds een samenwerking. De jeugdopleiding van FC Groningen wordt namelijk al jaren gesteund door de VriendenLoterij. Dit is een mooie win-winsituatie want onze fans spelen elke maand mee voor tienduizenden prijzen en steunen direct de jeugdopleiding van FC Groningen. Door deze steun kunnen jonge talenten zich verder ontwikkelen tot toekomstige eerste-elftalspelers. Arjen Robben, de gebroeders Koeman en Leandro Bacuna zijn hier de sprekende voorbeelden van. Niet alleen de jeugdafdeling heeft hier profijt van, ook de supporters die meespelen maken elke maand kans op vele prijzen oplopend tot €100.000. Daarnaast verloot de VriendenLoterij elk seizoen FC Groningen seizoenkaarten, wedstrijdkaarten, ‘meet and greets’ en exclusieve VIP-stoelen. Uiteraard win je niet alleen, maar met je vrienden! Decembermaand cadeaumaand: koop ze in Winkelcentrum Paddepoel
Winkelcentrum Paddepoel is het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen meer dan 80 winkels onder één dak 1,5 uur gratis parkeren en elke donderdag koopavond. Kortom hét adres voor uw boodschappen en om gezellig te winkelen. En gratis kans op mooie prijzen!

Laatste nieuws