Samenwerking met Cambuur met een jaar verlengd

20 december 2012

FC Groningen en sc Cambuur hebben de samenwerking op het gebied van de jeugdopleiding met een jaar verlengd. De huidige driejarige overeenkomst loopt na dit seizoen af. De twee clubs zullen nu jaarlijks de samenwerking, die als doel heeft de regio voor de instroom van talenten te vergroten, bekijken.

FC Groningen en sc Cambuur hebben de afgelopen periode de samenwerking op opleidingsgebied geëvalueerd. Daaruit is een continuering van de samenwerking gerold voor de periode van één seizoen. Beide clubs hebben een positieve grondhouding en zullen vanaf nu jaarlijks de samenwerking in de jeugdopleiding beoordelen. Daarbij wordt vooral gekeken of de samenwerking (blijvend) aan de verwachtingen van beide partijen voldoet. Talenten
In Leeuwarden zijn twee jeugdteams van de Regionale Voetbalopleiding (RVO) FC Groningen/Cambuur en een Voetbalschool voor de jongste talenten gevestigd. Door de samenwerking wordt de regio waaruit voetbaltalenten kunnen instromen vergroot. De grotere talenten vervolgen vanaf de B-junioren hun opleiding op één locatie in Groningen.

Laatste nieuws