string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Samenwerking FC Groningen Media en VVN.

Maandag 18 januari 2016 om 10:18

FC Groningen Media B.V. en Veilig Verkeer Nederland (VVN) hebben een eenjarige samenwerkingsovereenkomst getekend. De intentie tussen beide partijen is om voor een langere periode met elkaar samen te werken.

De overeenkomst werd zondagmiddag getekend in de directieskybox van Euroborg, voorafgaand aan het Eredivisieduel tussen FC Groningen en FC Utrecht.
Campagne
FC Groningen Media – een volledige dochteronderneming van FC Groningen – gaat huis-aan-huis kranten uitbrengen voor VVN, met als thema: ‘De scholen zijn weer begonnen.’ Dit is één van de bekendste landelijke campagnes van Veilig Verkeer Nederland en loopt in elke regio gedurende de eerste weken van het nieuwe schooljaar. Kinderen zijn in die periode nog vol van de vakantieverhalen en de spanning van een nieuw schooljaar. Ook fietsen veel brugklassers een nieuwe route naar school.
Bestuurders worden na de relatieve verkeersluwe zomerperiode weer geconfronteerd met schoolgaande kinderen op de weg. Met de actie ‘De scholen zijn weer begonnen’ maakt VVN verkeersdeelnemers extra alert op scholieren in het verkeer. Want hoe meer iedereen rekening houdt met elkaar, hoe beter het is voor de verkeersveiligheid.
Fietsverlichting
Daarnaast gaat de Stichting FC Groningen in de Maatschappij zich in het najaar van 2016 inzetten voor een campagne bij sportverenigingen voor het voeren van fietsverlichting, ondersteund door Veilig Verkeer Nederland. Het is van groot belang dat fietsende sporters na het verlaten van het sportcomplex een goed werkende verlichting op de fiets hebben op avonden dat de schemer invalt of het al donker is. Dit in verband met de zichtbaarheid – en dus veiligheid – in het verkeer.

Gerelateerd nieuws.

15 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard