string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Samenvatting van oefenduel met Lierse in FC Groningen TV.

Vrijdag 02 september 2011 om 09:02

In FC Groningen TV van vrijdag wordt teruggeblikt op de laatste, bizarre dagen, van het transferwindow. Tim Matavz ging alsnog naar PSV, David Texeira werd per direct overgenomen van Defensor. Daarnaast beelden van de oefenwedstrijd FC Groningen – Lierse SK.

Met de hoofdrolspelers Hans Nijland (algemeen directeur), Henk Veldmate (manager technische zaken) en natuurlijk de kersverse spits Texeira zelf blikken de programmamakers Emiel Venema en Jos Schoenmaker terug op de dagen, die door directeur Nijland werden omschreven als ‘een gekkenhuis’. We leren tevens de nieuwste aanwinst Texeira iets beter kennen. Zo blijkt hij een speler te zijn die qua mentaliteit uitstekend bij FC Groningen past.
Uitgebreide samenvatting
Daarnaast is er in FCG TV ook een uitgebreide samenvatting te zien van de oefenwedstrijd, die FC Groningen donderdagavond speelde tegen Lierse SK. In Rolde kregen de selectiespelers, die de laatste weken minder minuten in actie kwamen, ruime speeltijd van trainer Pieter Huistra. Zo speelden de jongelingen Virgil van Dijk en Tim Keurntjes de volledige negentig minuten. Met Huistra, van Dijk en Keurntjes kijken we terug op het voor de FC nuttige oefenduel.
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is om 23.00 uur. FCG TV is vanavond ook te zien op Eredivisie Live 2 om 18.55, 20.55 en 22.55 uur. Een extra herhaling wordt zondag om 13.15 uur vertoond op Eredivisie Live 1.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op internet: op deze site via www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’