string(9) "claudebot"

Samenvatting Beloften in FCG TV.

Dinsdag 13 maart 2012 om 11:01

In FC Groningen TV is vanavond een uitgebreide samenvatting te zien van het duel van gisteravond van Jong FC Groningen tegen Jong De Graafschap. De beloften van de FC verloren met 3-1 van de jonge 'superboeren'.

Alleen invaller Robby Holder wist kort voor het einde te scoren voor het team van trainer Dick Lukkien. Edwin Gyasi was de grote plaaggeest van Jong FC Groningen. Via een onvervalste hattrick zorgde hij ervoor dat Jong FC bij rust al tegen een 3-0 achterstand aan keek.

De prestaties van Jong FC Groningen lopen enigszins parallel met die van het eerste team van FC Groningen. Ook de ploeg van trainer Pieter Huistra verloor afgelopen zaterdag met 3-1. Pieter Huistra en Dusan Tadic reageren op de derde nederlaag op rij, tegen Vitesse.

Luis Pedro was zaterdagavond één van de weinige spelers van FC Groningen die een beetje met een goed gevoel van het veld afstapte. Luis Pedro maakte acht minuten voor het einde zijn debuut in het eerste elftal en was daarmee alweer de vierde speler van de beloften die dit seizoen zijn debuut maakte voor het eerste elftal van FC Groningen. Tim Keurntjes, Henk Bos en Nick Bakker gingen hem eerder dit seizoen voor.

Voorafgaande aan FC Groningen – Vitesse peilde FC Groningen TV de mening onder enkele bezoekers over het feit of FC Groningen wel of niet de kaartverkoop zou moeten opstarten voor de uitwedstrijd op 23 maart tegen Excelsior. De supportersvereniging van FC Groningen heeft al aangegeven de wedstrijd te boycotten vanwege een verplichte buscombi.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.05 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. De herhaling is op Eredivisie Live 2 om 19.00, 21.00 uur en 23.00 uur. Woensdag wordt FC Groningen TV om 08.45 uur en 13.20 uur herhaald op EL 1.

De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv

Volg FC Groningen TV op Twitter voor nieuws en informatie over de items uit FC Groningen TV: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus