string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Rusnak, Van Weert, Arts, Payne en Bijl in FCG TV.

Vrijdag 18 november 2016 om 11:21

FC Groningen TV heeft vanavond een gesprek met Albert Rusnak die een mooie interlandweek beleefde. Daarnaast is er een vooruitblik op de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag en een terugblik op de 3-1 overwinning van FC Groningen onder-23 tegen Almere City onder-23.

Afgelopen dinsdag maakte Albert Rusnák zijn debuut voor de nationale ploeg van Slowakije. Hij kwam tijdens de oefenwedstrijd tegen Oostenrijk direct na de pauze in de ploeg en speelde daarna de gehele tweede helft. FCG TV kijkt met Rusnak terug op een mooie week waarin hij ook nog wist te scoren voor Jong Slowakije.

FC Groningen onder-23 wist afgelopen zaterdag thuis met 3-1 te winnen van Almere City onder-23. De ploeg van trainer Alfons Arts steeg dankzij de zege naar de vijfde plaats in de Derde Divisie Zaterdag. FCG TV heeft een terugblik op de overwinning met reacties van Arts en spreekt met Desevio Payne en Glenn Bijl die beide terug zijn na een lange periode van blessures.

Zaterdagavond pakt FC Groningen de competitie weer op met een thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. FCG TV blikt vooruit met twee spelers die de laatste weken veel vertrouwen hebben opgedaan en daarom uitkijken naar het duel tegen ADO: Tom van Weert en Albert Rusnak.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.30 uur en 22.10 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.15 uur en 01.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 13.45 uur op kanaal 3 en om 11.15 uur op kanaal 5.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.00 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 09.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’