string(9) "claudebot"

Ruime aandacht rondom duel met PSV in FC Groningen TV.

Woensdag 29 september 2010 om 09:52

In FC Groningen TV is deze week ruime aandacht rondom de competitiewedstrijd van FC Groningen, afgelopen zaterdagavond in Eindhoven tegen PSV. Zo was de Groningse topzwemster Ranomi Kromowidjojo te gast in het Philips Stadion en daar ontmoette de FC-fan collega én PSV-supporter Pieter van den Hoogenband.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live. In de uitzending van vanavond is er ook een ontmoeting met de voormalige Groningen-spelers Stefan Nijland en Marcus Berg. Beide aanvallers kwamen zaterdagavond niet in actie voor hun huidige club PSV, maar verschenen wel voor onze camera.
Opening
Daarnaast is er een reportage te zien over de officiële opening van de Energy Valley Top Club, vorige week in Euroborg. Tevens is er een supportersvraag over de tijdsweergave op de videoschermen in ons stadion. De ervaren en sympathieke topscheidsrechter Jan Wegereef geeft het antwoord. FC Groningen TV wordt deze week nog een aantal keren herhaald op Eredivisie Live.
Supportersvraag
Heeft u ook een vraag over FC Groningen en zou u die graag beantwoord zien, stuur ons een bericht. De redactie van FC Groningen TV wil ook in de tweede jaargang gebruik maken van de supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op woensdagavond 23.45 uur, donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 16.05 uur en zaterdag- en zondagochtend om 8.30 uur

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’