string(9) "claudebot"

Ruime aandacht opening Robben Skybox in FC Groningen TV.

Woensdag 24 november 2010 om 10:31

In FC Groningen TV is deze week een uitgebreide reportage te zien over de opening van de Arjen Robben Skybox. De exclusieve ruimte werd voor de wedstrijd FC Groningen – Feyenoord officieel in gebruik genomen in aanwezigheid van de familie Robben. Daarnaast is er een terugblik op de met 2-0 gewonnen competitiewedstrijd tegen de Rotterdammers.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live. Daarna zijn er gedurende de rest van de week op divers tijdstippen herhalingen te zien. In de aflevering van deze week kijken onder anderen Tom Hiariej en Leandro Bacuna terug op het optreden van hun ploeg tegen Feyenoord.
Peter Houtman
Op de competitiewedstrijd werd ook vanuit Rotterdams standpunt teruggeblikt  in de persoon van Feyenoords stadionspeaker en co-commentator Peter Houtman, bovendien ex-spits van zowel FC Groningen als Feyenoord.
Tim Matavz
Daarnaast is er een interview met de Man of the Match van afgelopen zondag, tweevoudig doelpuntenmaker Tim Matavz. De Sloveense spits nestelde zich met zijn twee treffers weer aan de kop van de lijst van clubtopscorers.
Supportersvraag
Heeft u een vraag over FC Groningen en zou u die graag beantwoord zien? Stuur ons dan een bericht. De redactie van FC Groningen TV wil in de uitzendingen de mogelijkheid bieden voor een supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen is ook te zien op: www.youtube.com/fcgroningentv en http://www.eredivisie.nl/clubs/gro FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald om middernacht, donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur, zaterdag- en zondagochtend om 08.30 en zaterdagavond om 18.55 uur op Eredivisie Live 2, voorafgaande aan de competitiewedstrijd Roda JC – FC Groningen

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus