Ruim zesduizend zakjes met paaseieren ingepakt

9 april 2020 / vandaag

FC Groningen heeft met man en macht gewerkt om 6.300 zakjes met paaseitjes klaar te maken. Deze zakjes zijn gevuld door medewerkers van de Trots van het Noorden en worden de komende dagen bezorgd bij alle verpleeg- en verzorgingshuizen in de provincie Groningen.
 

De Paasdagen komen er aan en juist in deze tijd wil FC Groningen laten zien dat de club de ouderen in Groningen niet uit het oog verliest. Alle bewoners van verpleeg- en verzorgingshuizen in de provincie Groningen – in totaal zo’n 6.300 mensen –een zakje paaseieren.

De Trots van het Noorden steekt hiermee een hart onder de riem bij alle senioren die, door de maatregelen rondom het coronavirus, geen bezoek meer kunnen ontvangen. Het personeel van deze instellingen zal vervolgens de zakjes uitdelen aan alle bewoners. Bij de levering van de paaseieren wordt op deze manier rekening gehouden met de maatregelen, die momenteel gelden in de gehele samenleving.

Samen
De paaseieren worden aangeboden door alle medewerkers van FC Groningen, dus het kantoorpersoneel, de spelers en stafleden. De paaseieren worden rondgebracht met de spelersbus die beschikbaar wordt gesteld door Drenthe Tours, daarbij ondersteund door supporters die onder de noemer Noordtribune Helpt ook al in actie komen voor de Voedselbank in Groningen. 

PHOTO-2020-04-07-15-00-30
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws