Ruim vijfhonderd fans naar Eindhoven

25 september 2019

FC Groningen wordt vanavond, woensdag 25 september, in Eindhoven tegen PSV gesteund door maar liefst 528 supporters. Een prachtig aantal, dat mede op de been kwam door een initiatief van de Trots van het Noorden om supporters de gelegenheid te geven hun directeur te laten uitnodigen bij een thuiswedstrijd van FC Groningen in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

De eerste leidinggevenden, voortkomend uit deze actie, waren afgelopen zaterdag al getuige van de thuiszege van de ploeg van trainer Danny Buijs op PEC Zwolle. De overige tientallen werkgevers hebben nog de keuze uit drie andere thuisduels van FC Groningen. Alle 530 fans hebben inmiddels een instructie per e-mail ontvangen hoe ze hun directeur hiervoor in aanmerking kunnen laten komen. Dit ter compensatie van de vrije middag, die vele werknemers zullen moeten opnemen om tijdig in het Philips Stadion te kunnen zijn, waar de aftrap woensdagavond al om 18.30 uur is.

Factoren
Twee andere factoren spelen daarnaast ook nog een rol bij de hoge opkomst. Het ‘vrij vervoer’ van tickets aan (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen zorgt ervoor dat fans zonder beperkingen per auto of openbaar vervoer kunnen afreizen naar Eindhoven. Daarnaast zijn losse kaarten door een geste van PSV voor slechts één euro per stuk te koop. De combinatie van busreis en ticket was slechts 23 euro.

Ajax-uit
Ook de belangstelling voor Ajax-FC Groningen van aanstaande zaterdag (28 september) is groot. Ruim 250 fans kochten hun kaartje voor het uitvak in de Johan Cruijff ArenA. De verkoop van losse tickets (15 euro) en bustickets (32 euro) verloopt via deze site en in de FanCorner tot en met donderdagavond om 23.59 uur.
​KOOP KAARTEN

Laatste nieuws