string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Robben, Van Nieff, Padt, Hateboer in FCG TV.

Donderdag 20 november 2014 om 11:40

FC Groningen TV is vandaag bij de presentatie van het derde boek van Arjen Robben en de finale van Gezond Scoren, praat met Hans Nijland over kunstgras en kijkt vooruit naar de ontmoeting met PSV.

Afgelopen vrijdag werd in Noordwijk het derde deel uit de kinderboekenreeks van Arjen Robben gepresenteerd. Samen met leerlingen van de Togtemaarschool onthulde Robben de cover van het boek en kreeg hij zelf het eerste exemplaar uitgereikt. Daarna ging hij met de leerlingen naar het strand van Noordwijk om daar een training voor de leerlingen te verzorgen. Zo kon hij alvast oefenen voor de functie die hij in het derde boek bekleed: jeugdtrainer van FC Groningen.
Het was woensdag een fraai spektakel in bioscoop Wolff. Daar organiseerde FC Groningen in de Maatschappij de finale van het project Gezond Scoren door middel van een quiz. Drie scholen uit de provincie Groningen streden in een volle filmzaal om de zege, gadegeslagen door FC Groningen spelers Yoëll van Nieff en Sergio Padt. Wie met de winnende cheque van maar liefst 3000 euro aan de haal ging kun je zien in FCG TV.
Het fenomeen kunstgras wordt steeds meer een hot item in het Nederlandse betaalde voetbal. Feyenoord-directeur Martin van Geel heeft zelfs voorgesteld om een verbod op kunstgras in te stellen in de eredivisie. in FCG TV vertelt algemeen directeur Hans Nijland hoe FC Groningen denkt over kunstgras en laat hij weten wat hij vindt van het voorstel van Van Geel.
Komende zondag vervolgt FC Groningen de competitie met een thuiswedstrijd tegen PSV. FCG TV beschouwt het duel voor met trainer Erwin van de Looi en verdediger Hans Hateboer, die vorige week zijn debuut maakte bij Jong Oranje.
FC Groningen TV wordt vandaag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 3. De uitzending wordt om 19.00 uur en 20.30 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.30 uur op kanaal 1.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV, Ziggo kanaal 40. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’