string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Robben en FC Groningen in de Maatschappij in FCG TV.

Dinsdag 10 september 2013 om 11:35

FC Groningen TV bezoekt vanavond met de selectie en staf van FC Groningen het marineschip Groningen, is aanwezig bij de opnames van een ‘promo’ in Bedum met Arjen Robben en laat zien welke initiatieven er worden ondernomen om de Stichting FC Groningen in de Maatschappij te steunen.

Onlangs bracht de selectie en staf van FC Groningen een bezoek aan het marineschip Groningen. De FC was uitgenodigd om met het fregat de Noordzee op te gaan om zo een fysieke verbintenis aan te leggen tussen het schip en de provincie Groningen. Het werd een gedenkwaardig bezoek met een demonstratie van een marinehelikopter als hoogtepunt.
Deze week is het de week van het alfabetisme. Gedurende deze week wordt de aandacht gevestigd op het feit dat ruim een miljoen Nederlanders laaggeletterd zijn. De Stichting Lezen en Schrijven heeft in samenwerking met FC Groningen in de Maatschappij een ‘promo’ gemaakt met steraanvaller Arjen Robben waarin hij de leerlingen van zijn oude school de Togtemaarschool vraagt om mee te doen aan het schrijven van een boek over hem. FCG TV nam een kijkje achter de schermen bij het opnemen van de promo.
Regelmatig worden er initiatieven ontplooid om de Stichting FC Groningen in de Maatschappij en aan de stichting gelinkte goede doelen en projecten te ondersteunen. Zo leverde de stadsderby tussen FC Groningen en Be Quick vorige week 2500 euro op voor de stichting. En afgelopen zomer stond de Bekkema Run in Harkstede in het teken van Make-A-Wish Nederland. Ook dat leverde een fiks bedrag op.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 23.40 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV te zien om 12.40 uur op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

14 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard