string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Resterende trainingen eerste selectie op kunstgras van Haren.

Woensdag 15 december 2010 om 11:57

Alle nog resterende veldtrainingen van de eerste selectie in 2010 zullen worden gehouden op het kunstgrasveld van VV Haren. Buiten de winterse weersomstandigheden is hiervoor gekozen omdat de twee laatste officiële wedstrijden van dit kalenderjaar eveneens op kunstgras worden gespeeld.

Zaterdagavond speelt de ploeg van trainer Pieter Huistra in Rotterdam op het kunstgrasveld van Excelsior. De aftrap van dit Eredivisie-duel op Woudestein is om 19.45 uur. De wedstrijd wordt uitgezonden op Eredivisie Live 3.
Bekerwedstrijd
Na de afsluiting van de competitie wacht FC Groningen nog één belangrijk duel in 2010, de bekerwedstrijd tegen SC Genemuiden op donderdag 23 december. De aftrap van dit bekerduel op het kunstgrasveld van Genemuiden is om 18.45 uur. De winnaar dringt door tot de kwartfinales van het KNVB Bekertoernooi, die worden afgewerkt op 25, 26 en 27 januari 2011.
Vrij
De eerste selectie is vanaf vrijdag 24 december vrij tot woensdag 5 januari. Op vrijdag 7 januari vertrekt de groep voor een week naar Tenerife, waar een trainingskamp wordt opgeslagen. Op zondag 23 januari wordt de Eredivisie hervat met een thuiswedstrijd tegen regerend landskampioen FC Twente.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard