string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Rentree Enevoldsen in FCG TV.

Dinsdag 14 februari 2012 om 09:56

In FC Groningen TV is vanavond (18.00 uur op Eredivisie Live 2) een uitgebreide samenvatting te zien van het 2-2 gelijkspel van de Beloften van FC Groningen tegen Jong Sparta Rotterdam. In Eelde werden maandagavond de doelpunten van de FC gemaakt door Thomas Enevoldsen en Matias Jones.

Verslaggever Leo Wassing sprak na afloop van het duel met Enevoldsen. De Deen speelde op zondag 2 oktober 2011 tegen Ajax voor het laatst in het eerste elftal. Daarna werd hij lange tijd geplaagd door een vervelende blessure. Tegen Jong Sparta bekroonde hij zijn rentree met een doelpunt.
Het elftal van trainer Pieter Huistra kwam afgelopen zaterdag tegen VVV-Venlo niet tot scoren. De 2-0 nederlaag had volgens Dusan Tadic afgewend kunnen worden als de FC met meer durf was begonnen. Maikel Kieftenbeld vertelt dat de wil bij het team er wel is maar dat het elftal vooral vertrouwen moet terug winnen.
Danny Holla was na afloop de enige van FC Groningen die tevreden het veld van De Koel verliet. Holla is uitgeleend aan VVV-Venlo en speelde dus tegen zijn huidige werkgever. Het was voor de middenvelder een aparte ervaring. Holla kwam op het veld onder andere Tim Keurntjes tegen. Keurntjes maakte voor FC Groningen zijn debuut in de basis. Hij had zich van dat debuut iets heel anders voorgesteld.
FC Groningen TV is vanavond om 18.00 uur i.v.m. de Europa League te zien op Eredivisie Live 2 . De aflevering wordt herhaald om 20.00 uur en 22.00 uur op Eredivisie Live 2. Woensdag zijn er herhalingen om 08.45 uur en 13.25 uur op EL 1.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV op Twitter voor nieuws en informatie over de items uit FC Groningen TV: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’