Reis, Doan, Hoekstra, El Hankouri en Sierhuis in FCG TV

15 februari 2019

FC Groningen TV toont vanavond op FOX Sports een bijzonder doelpunt van keeper Jan Hoekstra. Daarnaast is er een vooruitblik op de wedstrijd van komende zondag tegen Feyenoord met Ludovit Reis.

Afgelopen zaterdag beleefde keeper Jan Hoekstra een bijzonder moment. In de slotfase van de wedstrijd tussen FC Groningen onder 23 en ASV De Dijk kopte Hoekstra de 1-1 binnen waardoor FC Groningen onder 23 op de valreep een punt overhield aan het duel. Hoekstra werd na zijn opvallende goal overspoeld met berichtjes en zag zichzelf maandagavond terug tijdens Veronica Inside. Met FCG TV kijkt de doelman vanavond terug op het doelpunt, dat voor even mooier was dan een geweldige redding.

Ludovit Reis was zondag tegen Vitesse één van de opvallende spelers aan de kant van FC Groningen. Hij zorgde voor diverse intercepties en had een hoog percentage geslaagde passes. Reis vertelt vanavond in FCG TV over zijn huidige goede vorm en blikt vooruit op de wedstrijd van zondag tegen Feyenoord. Daarnaast komen Mo El Hankouri en Kaj Sierhuis aan het woord over hun eerste goals in het Hitachi Stadion en kijkt Ritsu Doan terug op zijn eerste wedstrijd voor FC Groningen in 2019.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 19.00 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is de uitzending om 14.35 uur te zien op kanaal 3 en zondag om 13.30 uur op kanaal 2. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws