string(9) "claudebot"

Reijnen, Larsen, Kappelhof, Arts, Bos, Bijl in FCG TV.

Donderdag 20 augustus 2015 om 21:46

FC Groningen TV kijkt terug op de eerste week van Etiënne Reijnen en Kasper Larsen bij FC Groningen. Daarnaast is er een reportage over Jong FC Groningen en een vooruitblik op thuiswedstrijd van vrijdagavond tegen Excelsior met Erwin van de Looi en Johan Kappelhof.

Vorige week vrijdagochtend werden Etiënne Reijnen en Kasper Larsen tijdens een persontbijt gepresenteerd als de nieuwe aanwinsten van FC Groningen. Twee dagen later maakten beiden al hun debuut voor FC Groningen in de wedstrijd tegen PSV. Reijnen begon in de basis, Larsen viel kort voor tijd in. Beiden kijken terug op hun eerste dagen in Groningen waarbij Larsen ook nog 45 minuten speelde met Jong FC Groningen.
Jong FC Groningen speelde afgelopen maandag de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Jong FC Twente, een duel dat werd afgesloten met een 3-2 overwinning. FCG TV bespreekt de doelstellingen van Jong FC Groningen van dit seizoen met trainer Alfons Arts, aanvoerder Glenn Bijl en Henk Bos. Bijl deed wat scoren betreft van zich spreken tegen Jong FC Twente.
FC Groningen hoopt vrijdagavond tegen Excelsior de eerste zege van dit seizoen te behalen. FCG TV kijkt vooruit naar de ontmoeting met de Rotterdammers met trainer Erwin van de Looi en verdediger Johan Kappelhof.
FC Groningen TV wordt elke vrijdag om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1.  De uitzending wordt vrijdagavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en om 00.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1, om 12.30 uur op kanaal 3 en om 13.45 uur en 17.00 uur op kanaal 5.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend om 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

21 uur geleden

Strijd op het Shuffleboard

24 uur geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus