string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Reijnen, Larsen, De Leeuw, Linssen, Drost en Rusnak in FCG TV.

Vrijdag 14 augustus 2015 om 10:48

FC Groningen TV is bij het persontbijt dat vrijdagochtend plaatsvond in Euroborg om aanwinsten Etiënne Reijnen en Kasper Larsen te presenteren. Daarnaast kijkt FCG TV met onder anderen Michael de Leeuw, Bryan Linssen en Jesper Drost terug op de ontmoeting tegen FC Twente en is er een vooruitblik op het duel tegen PSV met Erwin van de Looi en Albert Rusnák.

Vrijdagochtend werd de pers verrast met een ontbijt in Euroborg. Tussen de verse broodjes en gekookte eitjes door presenteerde FC Groningen twee nieuwe spelers: Etiënne Reijnen en Kaper Larsen. FCG TV was erbij en sprak met de twee nieuwelingen van de FC. Reijnen werd daarbij nog herinnerd aan een wedstrijd in Groningen uit 2012 met Jong AZ. Een duel tegen Jong FC Groningen waar hij liever niet aan terugdenkt.
Afgelopen woensdag speelde FC Groningen de eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 1-1 gelijk tegen FC Twente. FC Groningen TV blikt terug op de wedstrijd met doelpuntenmaker Michael de Leeuw en Simon Tibbling die door de toeschouwers werd verkozen tot Essent Man of the match. Daarnaast vertellen Bryan Linssen en Jesper Drost hoe zij terugkijken op hun eerste minuten in Euroborg namens FC Groningen.
Zondag staat alweer het volgende duel op het programma. Dan speelt de FC om 12.30 uur in Eindhoven tegen landskampioen PSV, een herhaling van de strijd om de Johan Cruijff Schaal van bijna twee weken geleden. FC Groningen TV kijkt met trainer Erwin van de Looi en Albert Rusnak vooruit naar het treffen met de Eindhovenaren.
FC Groningen TV wordt elke vrijdag om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1.  De uitzending wordt vrijdagavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en om 22.15 uur en 0.30 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV om 10.30 uur te zien op kanaal 3, om 15.15 uur op kanaal 1 en om 17.05 uur en 18.50 uur op kanaal 5. Zondag is de herhaling van FC Groningen terug te zien om 8.45 uur op kanaal 1.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

23 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard