string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Reijnen, Burnet, Tibbling, Larsen, Baas en De Vos in FC Groningen TV.

Vrijdag 29 april 2016 om 11:31

FC Groningen TV kijkt vanavond vooruit naar de derby van het noorden met Etiënne Reijnen en Lorenzo Burnet. Daarnaast laten Simon Tibbling en Kasper Larsen horen dat ze al aardig Nederlands spreken en roepen Roland Baas en Robbert de Vos de fans op om aanstaande maandag naar Euroborg te komen.

Komende zondag staat het duel op het programma waar de FC Groningen-supporters al weken naar uitkijken: de derby van het noorden tegen sc Heerenveen. FCG TV kijkt nog eens terug naar de 4-1 zege in Heerenveen in 2011 en blikt vooruit naar de ontmoeting van komende zondag met Etiënne Reijnen -die vorig seizoen twee keer de Friese derby speelde met Cambuur- en Lorenzo Burnet.
Simon Tibbling en Kasper Larsen buitenlandse spelers van FC Groningen die wekelijks Nederlands leren van Arjen Jorritsma. Jorritsma -tevens trainer van FC Groningen D1- brengt de spelers vooral voetbaltaal bij zodat de spelers zowel in als buiten het veld beter kunnen communiceren met hun Nederlandse ploeggenoten. FCG TV interviewde Tibbling en Larsen in het Nederlands, waarbij onder anderen de bonuskaart van Albert Heijn ter sprake kwam.
Voor Jong FC Groningen staat er maandag 3 mei een belangrijke ontmoeting tegen Jong Brabant United op het programma. Bij winst zet Jong FC Groningen een grote stap naar de nieuw te vormen Tweede Divisie. De wedstrijd wordt komende maandagavond om 18.30 uur in Euroborg gespeeld en daar kijken de spelers van Jong FC Groningen ontzettend naar uit. Roland Baas en Robbert de Vos roepen in FCG TV daarom iedereen op om maandag naar Euroborg te komen.
FC Groningen TV wordt vanavond, vrijdag 29 april, om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 23.10 uur herhaald op kanaal 3 en om 0.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1, om 17.00 uur op kanaal 5 en om 0.45 uur op kanaal 1.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard