string(9) "claudebot"

Regionale Talentendagen bij Lewenborg is vol.

Maandag 25 juli 2011 om 14:26

Evenals in voorgaande seizoenen organiseert RVO FC Groningen/Cambuur ook dit seizoen een aantal Talentendagen in de noordelijke provincies. De inschrijving voor de Talentendagen op 22 februari 2012 bij Lewenborg is GESLOTEN.

Vanaf heden is het niet meer mogelijk om in te schrijven voor de Talentendag in Lewenborg. Wegens een groot aantal aanmeldingen zijn er momenteel geen aanmeldingen meer mogelijk.

De Regionale  Talentendagen van RVO FC Groningen/Cambuur zijn bestemd voor spelers (veldspelers en keepers) uit de omgeving van de organiserende clubs.
Tijdens een Talentenmiddag zullen de spelers trainingsvormen en partijspelen doen tegen jongens uit het zelfde geboortejaar. Keepers zullen tijdens de middag het eerste gedeelte keepersoefeningen doen en vervolgens aansluiten bij de partijspelen.
Jongens geboren in het jaar 2000, 2001 en 2002 kunnen zich aanmelden voor de dichtstbijzijnde locatie. Elke speler mag zich dit seizoen maximaal één keer opgeven. Tijdens de Talentdagen krijgen de D- en E-pupillen een programma van een uur aangeboden.
Denk jij dat je goed kunt voetballen, ben je een jongen, woon je in de buurt van een Talentendaglocatie en ben je geboren in 2000, 2001 of 2002? Schrijf je dan in voor de Talentendag van RVO FC Groningen/Cambuur.
Aanmelden?
Je kunt je uitsluitend opgeven via de onderstaande link, tot uiterlijk anderhalve week voor de betreffende Talentendag op locatie. Wanneer je op tijd bent ingeschreven, krijg je uiterlijk een week van tevoren een bevestiging per e-mail. Daarin staat waar en wanneer we je verwachten. Vul het formulier volledig in. Niet volledige aanmeldingen worden namelijk niet in behandeling genomen.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus