Padt Office Centre Man of the Match na laatste Eredivisiewedstrijd in Groningen

14 mei 2021

Doelman Sergio Padt is gisteren na de wedstrijd tegen AZ met een groot aantal stemmen voorsprong verkozen tot Office Centre Man of the Match. De doelman, die zijn laatste Eredivisiewedstrijd in het Hitachi Capital Mobility Stadion voor de club speelde, hield voor de twaalfde keer dit seizoen de nul. Ahmed El Messaoudi eindigde als nummer 2, Azor Matusiwa werd derde. 

De Office Centre Man of the Match wordt in het seizoen 2020/2021 bij ieder thuisduel gekozen door middel van een verkiezing. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete speler van de wedstrijd via een formulier op de website. Tot het laatste fluitsignaal is het mogelijk om je stem uit te brengen. Ook bij de uitwedstrijden van FC Groningen bestaat de mogelijkheid via de website te stemmen op de Office Centre Man of the Match. https://www.fcgroningen.nl/motm 
 
Het stemmen op de Office Centre Man of the Match voor de uitduels van FC Groningen in de Eredivisie loopt tot en met de maandag 12.00 uur na een gespeelde uitwedstrijd eveneens dus via het speciale formulier op de website https://www.fcgroningen.nl/motm  

Zolang er geen supporters aanwezig mogen zijn bij de wedstrijden vanwege de coronamaatregelen zal ook de verkiezing van de Office Centre Man of the Match na thuiswedstrijden open blijven tot de daaropvolgende maandag 12.00 uur. 
 
Puntentelling 
De Office Centre Man of the Match krijgt drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 twee punten en de nummer 3 krijgt één punt voor de ranglijst. De speler, die na afloop van de laatste reguliere competitiethuiswedstrijd van het seizoen bovenaan staat of niet meer te achterhalen is door zijn teamgenoten, wordt uitgeroepen tot Office Centre Speler van het Jaar. Bij een gelijk puntentotaal is het aantal verkiezingen tot Office Centre Man of the Match doorslaggevend. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, worden geschrapt uit het totaalklassement. 

Uitslag AZ-thuis
Sergio Padt 3 punten
Ahmed El Messaoudi 2 punten
Azor Matusiwa 1 punt
 
Tussenstand na 33 speelrondes
1   Ko Itakura     45 punten
2   Sergio Padt    25 punten
3    Jørgen Strand Larsen  21 punten
4  Tomas Suslov    17 punten
4   Ahmed El Messaoudi    17 punten 
6  Azor Matusiwa  15 punten
7  Mo El Hankouri   11 punten
8  Arjen Robben  8 punten
9 Gabriel Gudmundsson 7 punten 
10  Ramon Pascal Lundqvist  6 punten
11 Alessio da Cruz  4 punten
11  Patrick Joosten  4 punten 
11  Bart van Hintum   4 punten
14 Paulos Abraham  3 punten  
15  Joël van Kaam    1 punt
15 Daniël van Kaam 1 punt
 

Gasterra

Laatste nieuws