string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Raveneau, Hagenauw, Mennega, Bacuna en Abdul Karim in FCG TV.

Vrijdag 15 november 2013 om 12:10

FC Groningen TV heeft vanavond een uitgebreide samenvatting van Jong Vitesse - Jong FC Groningen. Daarnaast is FCG Tv bij de opening van de Johan Cruyff Court in Hoogezand en maken de kijkers kennis met Juninho Bacuna en Mohammed Abdul Karim van FC Groningen B1.

Donderdagavond speelde Jong FC Groningen in een spectaculaire wedstrijd met 3-3 gelijk tegen Jong Vitesse. In Papendal wisten David Texeira, Arjen Hagenauw en Kevin Mennega te scoren voor de Beloften van de FC. In FCG TV is een samenvatting te zien van de open wedstrijd met reacties van trainer Paul Raveneau en de doelpuntenmakers Arjen Hagenauw en Kevin Mennega.
In Hoogezand werd donderdagmiddag in de wijk Gorecht-West in het bijzijn van diverse spelers van FC Groningen het ‘Cruyff Court Hoogezand’ geopend. Sinds september 2010 werken Stichting FC Groningen in de Maatschappij en wooncorporatie Lefier intensief samen om de leefbaarheid en welzijn in de wijken in de gemeente Hoogezand-Sappemeer te verbeteren. De samenwerking heeft veel resultaten opgeleverd en met de komst van het ‘Cruyff Court Hoogezand’ kunnen weer nieuwe stappen gezet worden volgens Roelof Stäbler, wethouder van Hoogezand-Sappemeer. Tjaronn Cherry en Giliano Wijnaldum weten hoe het is om als jongetje te voetballen op een Cruyff Court en hoe het je verder kan brengen in je ontwikkeling als voetballer.
Afgelopen zaterdag verloor FC Groningen B1 op Sportpark Corpus den Hoorn met 4-0 van Ajax B1. Na een gelijkwaardige eerste helft, strafte Ajax in de tweede helft fouten van FC Groningen B1 genadeloos af. Juninho Bacuna en Mohammed Abdul Karim maken vanaf de D’ers al deel uit van de jeugdopleiding van FC Groningen en speelden al samen bij de E’ers van GRC Groningen. In FCG TV maken we kennis met de twee spelers van de B1 die een droom hebben: tegelijk debuteren in Euroborg.
De reguliere uitzending van FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur en 23.30 uur uitgezonden op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’