string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Rabobank ook komende 3 seizoenen Superfan!

Vrijdag 06 augustus 2010 om 21:49

De Rabobank is ook de komende 3 seizoenen Superfan van de FC Groningen Junior Club. Onlangs kwamen de Rabobank en de Junior Club "een nieuwe verbintenis overeen". En dat is dus een duur woord om te vertellen dat de Rabobank Superfan blijft van de Junior Club!

Dankzij de Rabobank valt er elk seizoen een handtekeningenboekje op je deurmat. En de Rabobank ondersteunt alle coole activiteiten van de Junior Club. Daaruit blijkt wel dat de Rabobank Superfan is van de Junior Club! Vanaf dit seizoen is dat ook terug te vinden in het tenue van Groby. Groby draagt namelijk een aanvoerdersband met daarop “Rabobank”.
FC Groningen Rekening
Alle kinderen t/m 16 jaar die ook Superfan zijn van FC Groningen en de Junior Club kunnen een echte FC Groningen rekening openen bij de Rabobank. Naast een hele gave bal ontvang je ook een mapje voor je rekeningafschriften en een mapje voor je pasje met de afbeelding van Groby er op. Wil jij ook de FC Groningen rekening? Neem voor meer informatie contact op met de Rabobank bij jou in de buurt! Alle leden van de Junior Club die een Rabobank rekening hebben maken dubbel kans om mee te doen aan de line-up, want ook de Rabobank nodigt twee wedstrijden per seizoen kinderen uit om mee te doen. Nog meer reden om snel een FC Groningen rekening te openen!

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’