Punten worden verdeeld.

Maandag 09 november 2015 om 10:46

Gistermiddag mocht FC Groningen afreizen naar Leeuwarden voor de wedstrijd SC Cambuur-FC Groningen. Na een kwartier spelen keek FC Groningen al tegen een 2-0 achterstand aan. Door doelpunten van Johan Kappelhof en Jesper Drost in de tweede helft wist FC Groningen uiteindelijk toch een punt eruit te slepen.

FC Groningen begon niet sterk aan de wedstrijd. Na 13 minuten spelen stond het al 2-0 voor Cambuur.
In de tweede helft was het voor FC Groningen zaak om de achterstand weg te werken. Dat lukte na een corner. Johan Kappelhof wist de bal binnen te koppen: 2-1.
In de 57e minuut dacht Cambuur de 3-1 te hebben gemaakt. Dat doelpunt werd echter afgekeurd in verband met buitenspel. Nog geen twee minuten later wist Jesper Drost de bal in de netten de werken. Hij schoot een bal prachtig in de rechterkruising en bepaalde hiermee de eindstand op 2-2.
Door het gelijkspel blijft FC Groningen steken op de achtste plek.
De volgende wedstrijd is de uitwedstrijd bij hekkensluiter De Graafschap op zaterdag 21 november om 20.45 uur.
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen SC Cambuur liepen er 11 Junior Clubleden met een speler het veld op: Lieke Schipper, Sen Schoonewille, Merel Wientjes, Alika Kilicaslan, Jesse Gol, Aaron Boetje, Michael Terpstra, Nick Martijn, Nick Bisschop, Xander Dijk en Tobias Herder.Klik hier om foto’s van de line-up te bekijken.