Print e-ticket zelf, kies goede ingang; horecaplein en kassa 13.00 uur open

4 december 2014

Het horecaplein bij de hoofdingang van Euroborg wordt de komende drie thuiswedstrijden uitgebreid onder het gehele overdekte gedeelte voor de hoofdingang van het stadion. Bovendien wordt het assortiment verruimd.

Naast fris en bier zal vanaf anderhalf uur voorafgaand aan de wedstrijden tegen sc Heerenveen, Vitesse en FC Volendam ook wijn en glühwein worden geschonken. Daarnaast zijn er tot aan de aftrap van de wedstrijd broodjes beenham en rookworst op het horecaplein verkrijgbaar.

De aangeschafte consumpties op het horecaplein mogen vanwege regelgeving (afgegeven vergunning) alleen op het daarvoor bestemde terrein onder de overkapping worden genuttigd en mogen dus bijvoorbeeld niet meegenomen worden op de toegangswegen rond of de omloop in het stadion.

Print e-ticket uit en let op de ingang
Komende zondag zijn voor het eerst enkele duizenden bezoekers met e-tickets aanwezig in Euroborg. Voor de kopers van e-tickets is het van belang dat zij deze thuis zelf uitprinten en meenemen naar de wedstrijd. Het is NIET mogelijk het e-ticket te scannen van de telefoon, dus het e-ticket moet inderdaad op een A4’tje thuis worden uitgeprint. Let bij de vier ingangen van Euroborg op de aanduiding boven de ingang en neem de toegangspoorten voor ‘losse tickets’. Hier kunnen de uitgeprinte tickets worden gescand. Kassa's geopend
Ook het FC Café is voorafgaand aan de genoemde wedstrijden geopend voor de verkoop van onder meer koffie en thee. Na afloop van de wedstrijd is het FC Café eveneens toegankelijk.

Voorafgaand aan de wedstrijd Groningen-Heerenveen van zondagmiddag zijn de kassa's van Euroborg geopend voor de verkoop van losse kaarten. Op de wedstrijddag zijn tickets verkrijgbaar vanaf 24 euro. Tot de aanvang van de wedstrijd is het mogelijk online tickets aan te schaffen via onderstaande link.

Laatste nieuws