string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Prima opwarmer voor vrije verkoop seizoenkaarten.

Vrijdag 31 mei 2013 om 13:36

Op vrijdagochtend rond de klok van tien uur stonden al diverse supporters bij de Supportersbalie om een nieuwe seizoenkaart aan te vragen. Dat is vandaag exclusief voorbehouden aan de huidige seizoenkaarthouders.

Binnen een uur gingen enkele tientallen seizoenkaarten van de hand. De fans kregen bij binnenkomst een kop koffie of thee en kregen eerst de gelegenheid hun gegevens in te vullen. Vervolgens was er de gelegenheid om één of meerdere plekken in Euroborg uit te zoeken.
Exclusief
Ook telefonisch kwamen er vele aanvragen binnen van de mensen die afgelopen maandag een uitnodiging hadden ontvangen om zich op deze vrijdag te melden. Zij hebben nog tot 17.00 uur vanmiddag om exclusief en met voorrang te kiezen uit de beschikbare stoelen in Euroborg.
Vanaf zaterdagochtend 10.00 uur gaan de dan nog beschikbare seizoenkaarten in de vrije verkoop bij de Supportersbalie. Morgenochtend, zaterdag 1 juni, worden de geïnteresseerden in Euroborg ontvangen bij Ingang 1. Er wordt voor koffie en thee gezorgd bij het horecaverkooppunt. Op volgorde van binnenkomst worden mensen vervolgens uitgenodigd naar de Supportersbalie te komen om de aanvraag van één of meerdere seizoenkaarten af te ronden.
Supportersbalie
Vanaf maandag 3 juni wordt de vrije verkoop voortgezet bij de Supportersbalie in Euroborg. Die is elke werkdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur geopend en telefonisch bereikbaar op (050) 587 87 87 (optie 1 in het keuzemenu). Ook is het mogelijk via deze website een aanvraagformulier in te vullen. FC Groningen zal vervolgens contact met u opnemen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’