string(9) "claudebot"

Prima en MF verzorgen nieuw horecapersoneel.

Donderdag 27 september 2012 om 16:26

Prima Personeel en MF horeca personeelsdiensten zullen de komende drie seizoenen gezamenlijk de zorg dragen voor het horecapersoneelsbestand in de Euroborg.

Na zes jaar Euroborg was met de verbouwing van de Businesslounge ook behoefte aan nieuwe gezichten in de horeca. Na drie geslaagde proefwedstrijden heeft FC Groningen een overeenkomst gesloten met MF horeca personeelsdiensten en Prima Personeel.

Mooie stap
Winnie Hensen, voormalig accountmanager van FC Groningen, is sinds juni 2011 werkzaam bij Prima Horeca en kent de club goed. Samen met projectmanager Leola de Vries verheugen zij zich op de samenwerking met Euroborg Horeca. “Deze samenwerking is een mooie stap voor Prima Horeca”, aldus Winnie Hensen. “Op deze manier hebben we een grote poule van horecamedewerkers, die ook voor onze andere relaties van meerwaarde kunnen zijn.”

Jubileum
Ook MF horeca personeelsdiensten is geen onbekende. In het voormalige Stadion Oosterpark verzorgde MF Horeca personeelsdiensten al het personeel in de sponsorruimtes. Wiebe Bijlsma, eigenaar van MF horeca personeelsdiensten, is erg blij met de vernieuwde samenwerking. “Om de planning in het Oosterpark te mogen doen, was natuurlijk al ontzettend leuk. Dat we nu de mogelijkheid hebben om het personeel in de Euroborg te verzorgen, geeft een enorme boost aan de groei van MF horeca personeelsdiensten. Bovendien begint de samenwerking precies op het moment dat wij ons 12,5 jarig jubileum vieren.”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus