string(9) "claudebot"

Prijsvraag: WK boek!

Donderdag 12 juni 2014 om 11:10

De Junior Club verloot vijf boeken van Luca, aanvoerder van oranje. Een spannend voetbalverhaal speciaal geschreven naar aanleiding van het WK voetbal in 2014.

Luca zit, als aanvoerder van Oranje, op de persconferentie voor de eerste wedstrijd op het WK voetbal in Brazilië. De wereldpers vraagt hem het hemd van het lijf en, zoals altijd, zitten daar ook onzinnige vragen tussen. Een Colombiaanse verslaggever vraagt of hij ooit in aanraking met de politie is geweest. De perschef zegt dat Luca daar niet op hoeft te antwoorden, maar de wereldster wuift die opmerking weg en vertelt een bijzonder verhaal.
Als kind vindt Luca op straat een enveloppe met daarin een bankpas en een code. Samen met zijn vriend Ward gaat hij thuis op het internet kijken. Via de website van de bank komen ze op een rekening waar 1,2 miljoen euro op staat. Luca wil de pas naar de politie brengen, maar Ward wil dat niet. Hij vermoedt dat dit allemaal geen toeval is. Samen gaan de twee op onderzoek uit. Als Luca de dag erna een vaag bericht ontvangt en Ward door twee jongens op straat wordt aangesproken, weten ze dat ze midden in een complot van een criminele organisatie zitten. De pas die zij bezitten, is de enige die toegang geeft tot de bankrekening. En zij moeten hem verborgen houden. De politie waarschuwen is er niet meer bij en de jongens weten niet meer wie de ‘goeden’ en wie de ‘kwaden’ zijn. De toestand met de pas doet zijn spel bij Jong Oranje geen goed en hij dreigt buiten de selectie te vallen. Als zijn vriendinnetje Lana hem ook nog eens vertelt dat het uit is, heeft Luca het gevoel dat zijn leven in een neerwaartse spiraal zit. De grote vraag is: hoe kom je daaruit?

Wil jij kans maken op dit coole boek?!Klik hier en beantwoord de volgende vraag: wie is de schrijver van dit boek?
Geef je antwoord vóór vrijdag 20 juni 2014 17:00 uur en wie weet win jij dit boek!
De winnaars worden bekend gemaakt via de website en ontvangen persoonlijk een e-mail.
Let op: de prijsvraag is alleen voor Junior Club/GWB leden en er kan niet gecorrespondeerd worden over de uitslag.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus