string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Preventief en GasTerra Flames verlengen samenwerking.

Vrijdag 07 september 2012 om 11:59

De overeenkomst tussen Preventief Veiligheidsdiensten en GasTerra Flames is verlengd voor de duur van drie seizoenen, tot medio 2015. De samenwerking tussen beide partijen loopt al sinds 2008.

Ook de komende drie seizoenen zal Preventief zorg dragen voor het gastheerschap tijdens de thuiswedstrijden van GasTerra Flames in MartiniPlaza. Manager Wietze de Jong van Preventief over het nieuwe contract: “We werken nu vier seizoenen samen met GasTerra Flames.  Dit heeft geresulteerd in een nauwe relatie waarbij de wensen van GasTerra Flames volledig in onze dienstverlening is verankerd. Daarom zijn wij ontzettend trots dat wij onze diensten weer mogen verlenen aan deze prachtige en grootste basketbalclub van Nederland met gemiddeld drieduizend toeschouwers per thuiswedstrijd. Veiligheid, continuïteit en gastheerschap zijn hierbij de belangrijkste voorwaarden die door Preventief wordt geboden.”
Voorzitter Hans Haerkens van GasTerra Flames: “De samenwerking zal een iets andere invulling krijgen dan in de afgelopen seizoenen, maar gastvrijheid blijft daarbij hoog in het vaandel staan. Wij willen ons trouwe publiek in MartiniPlaza laten genieten van een leuke en sportieve avond. Uiteraard blijft de veiligheid van onze gasten, medewerkers en spelers hierbij bovenaan staan. Wij zijn blij dat de gastvrije beveiligers van Preventief weer bereid zijn om ons hierin bij te staan.”
Naast de levering van de diensten heeft Preventief Veiligheidsdiensten wederom een sponsorovereenkomst met de club afgesloten voor de komende drie seizoenen.

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’