string(9) "claudebot"

Prachtige prestatie FC-jeugd bij Eurovoetbal.

Dinsdag 25 mei 2010 om 14:30

In de 282ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het succesvol verlopen Eurovoetbal-toernooi en vraagt hij aandacht voor een speciale WK-actie van de FC Groningen Junior Club.

“Onder prachtige omstandigheden heeft FC Groningen afgelopen weekeinde het Eurovoetbal-toernooi gewonnen. Een geweldige prestatie van het team van de trainers Peter Moltmaker en Jordi Hoogstrate. Het is eens te meer een bevestiging dat de jeugdopleiding van FC Groningen goed in elkaar steekt. Als je de nationale top en ploegen uit het buitenland achter je kunt laten, kun je spreken van een uitstekende prestatie.”
Jubileum
“Vrijdag viert VV VAKO het 80-jarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum speelt de amateurclub om 18.30 uur een wedstrijd tegen FC Emmen. Aansluitend zal in de grote feesttent op het sportveld aan de Oosterkampen in Vries een forum worden gehouden, onder leiding van voormalig sportjournalist Dick Heuvelman. Naast tv-coryfee en columnist Jan Mulder zal ondergetekende zitting nemen in het forum.”
Oud FC Groningen
“Zaterdagmiddag begint Oud FC Groningen aan een serie wedstrijden in de provincie. Het team onder leiding van voormalig FC-speler Ronald Steenge neemt in Oude Pekela deel aan een zeven tegen zeven toernooi. Volgende week woensdag staat een wedstrijd gepland in Harkstede.”
FC Groningen Journaal
“Deze week wordt de laatste uitgave van het FC Groningen Journaal van dit seizoen afgerond. In de krant, die vanaf volgende week in de verspreiding gaat met een editie Groningen en een editie Assen, wordt teruggeblikt op het seizoen en is er vooral veel aandacht voor het vertrek van trainer Ron Jans en de acht seizoenen onder zijn leiding. In het laatste nummer van het seizoen 2009/2010 wordt het tijdperk-Jans in beeld en op schrift afgerond.”
Oranje-koorts
“In deze periode staat het voetbal vooral in het teken van het aankomende WK in Zuid-Afrika. Vanuit Gronings perspectief zullen we – uiteraard naast de mogelijke WK-deelname van Thomas Enevoldsen bij Denemarken en Tim Matavz bij Slovenië – met meer dan gemiddelde aandacht de prestaties van Groninger en ex-speler van de club, Arjen Robben, volgen. Ook de FC Groningen Junior Club gaat mee in de opkomende Oranje-koorts.”
“Op zaterdag 5 juni kunnen leden tussen 11.00 uur en 13.00 uur gratis WK-promotiemiddelen komen maken in het vrijwilligershome in Euroborg, het Fluks Hoes. Je kunt dan je eigen T-shirt, petje, spandoek of wat je ook maar zou willen, meebrengen om die te komen versieren. Voor het materiaal dat voor de versieringen nodig is, zoals verf, stiften en andere versiersels, wordt gezorgd. Hoewel deze activiteit gratis is voor alle leden, is aanmelden via de website van de FC Groningen Junior Club gewenst.”
Actie
“Ook het Dagblad van het Noorden komt met een speciale WK-actie. De krant biedt een combi-abonnement op het Dagblad van het Noorden en Voetbal International aan. Daarmee kunt u het WK-voetbal in Zuid-Afrika op de voet volgen. U ontvangt zes weken lang de krant en daarnaast zeven nummers van Voetbal International, het grootste voetbalblad van Nederland, inclusief de dubbeldikke WK-special en het kampioensnummer. Kijk voor meer informatie op www.dvhn.nl/wkactie.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’