string(9) "claudebot"

Portret Nicklas Pedersen in FC Groningen TV.

Woensdag 17 november 2010 om 10:14

In FC Groningen TV is deze week een portret te zien van Nicklas Pedersen. De aanvaller is op de weg terug van een blessure en hij blikt uitgebreid terug op zijn periode in Euroborg tot nu toe. Daarnaast is er een terugblik op de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo, van afgelopen weekend.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live. Daarna zijn er gedurende de rest van de week op divers tijdstippen herhalingen te zien. In de aflevering van deze week kijken verdediger Maikel Kieftenbeld, doelman Luciano da Silva en trainer Pieter Huistra terug op de teleurstellende 3-0 nederlaag in Almelo.
Antoine van der Linden
In de andere kleedkamer was er afgelopen zondag sprake van grote opluchting. Oud-FC’er en huidig aanvoerder van Heracles, Antoine van der Linden, laat zijn licht schijnen over de wedstrijd en vertelt hoe het hem vergaat in Almelo.
Supportersvraag
Heeft u een vraag over FC Groningen en zou u die graag beantwoord zien? Stuur ons dan een bericht. De redactie van FC Groningen TV wil in de uitzendingen de mogelijkheid bieden voor een supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen is ook te zien op: www.youtube.com/fcgroningentv en http://www.eredivisie.nl/clubs/gro

FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op woensdagavond om 00.10 uur, donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur, zaterdag- en zondagochtend om 08.30

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’