string(9) "claudebot"

Portret Huistra in FC Groningen TV.

Woensdag 27 januari 2010 om 12:49

Vanavond, woensdag 27 januari, is er op FC Groningen TV op Eredivisie Live aandacht voor de toekomstige trainer van FC Groningen, Pieter Huistra. Verder onder meer aandacht voor de afgelopen twee thuiswedstrijd. De uitzending begint om 18.20 uur.

Er wordt teruggeblikt op het gewonnen thuisduel met sc Heerenveen, de actie die Lesly Fellinga hield ten behoeve van een project op Haïti en Man of the Match Theo Lucius.
Ook wordt teruggekeken op de thuiswedstrijd tegen FC Twente, waarin Daley Blind zijn debuut maakte en bovendien werd verkozen tot man van de wedstrijd.
Tenslotte is er een item over trainer Pieter Huistra die afgelopen donderdag in Assen als trainer van Jong Ajax langs de lijn stond in een wedstrijd tegen Jong FC Groningen. Ook zijn er beelden van de 2-1 zege van de Beloften te zien.

YouTubekanaal
Sinds kort heeft FC Groningen TV een eigen kanaal op YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentvOp dit kanaal zijn items te zien die zijn uitgezonden in FC Groningen TV op Eredivisie Live.

Supportersvraag
De redactie van FC Groningen TV kan nog steeds benaderd worden voor een supportersvraag. Per e-mail kan een prangende vraag worden gestuurd, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.

FC Groningen TV wordt woensdag 27 januari uitgezonden om 18.20 uur en wordt donderdag 28 januari herhaald om 0.20 uur en 11.30 uur en op zaterdag 30 januari om 11.50 uur. Zaterdag is de uitzending om 19.00 uur nogmaals te zien op Eredivisie Live 2. Op dat kanaal is vervolgens ook de live-uitzending van AZ-Groningen te zien.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Strijd op het Shuffleboard

2 dagen geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

4 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus