Pohl, Buijs, Mahi, Doan en Breij in FC Groningen TV

31 augustus 2018

FC Groningen TV heeft vanavond op FOX Sports een reportage over de presentatie van de nieuwe spits Jannik Pohl. Daarnaast is er een vooruitblik op de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle met Danny Buijs en Mimoun Mahi.

Woensdagmiddag werd Jannik Pohl gepresenteerd als nieuwe spits van FC Groningen. De 22-jarige Deen kwam over van Aalborg BK terwijl Tom van Weert deze week de omgekeerde route nam. FCG TV was bij de presentatie van Pohl en sprak met hem en manager technische zaken Ron Jans. Daarbij kwam ook een andere oud-speler van FC Groningen uit Denemarken ter sprake.

Zondagmiddag speelt FC Groningen thuis tegen PEC Zwolle. FCG TV blikt vooruit op de ontmoeting met trainer Danny Buijs en met Mimoun Mahi die tegen PEC Zwolle zijn honderdste wedstrijd in de eredivisie gaat spelen.

Verder is er een reportage over de belangstelling van de Japanse pers voor Ritsu Doan en kijkt Michael Breij terug op zijn eerste officiële doelpunt voor het eerste elftal van FC Groningen, die hij afgelopen zaterdag maakte tegen De Graafschap.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.15 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV  om 09.00 uur en 14.30 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws