Pohl, Buijs, Breij, Chabot in FC Groningen TV

21 september 2018

FC Groningen TV heeft vanavond op FOX Sports een verslag van de oefenwedstrijd tegen HHC Hardenberg. Daarnaast is er een vooruitblik op de thuiswedstrijd tegen AZ, komende zondag in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

Afgelopen dinsdag speelde een combinatieteam van FC Groningen een oefenwedstrijd tegen tweededivisionist HHC Hardenberg. De reserves van FC Groningen, aangevuld met spelers uit FC Groningen onder 23, won met 1-0 dankzij een doelpunt van Jannik Pohl. FCG TV heeft een verslag van de wedstrijd met reacties van Pohl die laat weten dat hij erg nerveus was, ondanks dat het om een oefenduel ging.

Zondag begint FC Groningen een serie van drie thuiswedstrijden op rij met een thuisduel tegen AZ. FCG TV blikt vooruit met trainer Danny Buijs en met Michael Breij die zes jaar lang deel uit maakte van de jeugdopleiding van AZ en veel spelers kent uit de huidige eerste selectie van AZ.

Daarnaast kijkt Jeffey Chabot terug op zijn basisdebuut tegen Ajax en is er een terugblik op de thuiswedstrijden tegen AZ en FC Twente die in september 2015 achter elkaar plaatsvonden. AZ en FC Twente zijn de komende week opnieuw achter elkaar de tegenstander in het Hitachi Capital Mobility Stadion.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur, 23.15 uur en 01.00 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien op kanaal 3 om 09.00 uur en 14.30 uur. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws