Podcast Word Groter met Marcel Romijn

5 mei 2021

FC Groningen is gestart met een podcast. De naam is Word Groter, een verwijzing naar de belofte in het beleidsplan 2020-2025 ‘Samen naar de Grote Markt’. De podcast wordt geproduceerd door KVM Media, in opdracht van FC Groningen. In aflevering 2 is Marcel Romijn te gast. Nu ondernemer, voorheen speler in de Opleiding van FC Groningen.

Word Groter is een podcast over groei. Over het leven. Over mensen. Hosts Maarten Siepel en Wouter Holsappel spreken iedere aflevering een inspirerende gast. Een gast met een verhaal. Met iedere keer één gemene deler: de persoon die zij spreken heeft een connectie met FC Groningen.
 
Aflevering 2 van Word Groter is te beluisteren via Apple Podcast en/of Spotify.

#2 Marcel Romijn
In aflevering 2 is Marcel Romijn (45) te gast. Hij is geboren en deels opgegroeid in Hellevoetsluis. Op jonge leeftijd kwam Romijn naar het Noorden, omgeving Roden. Romijn voetbalde in de Opleiding van FC Groningen. Hij was centrale verdediger/verdedigende middenvelder. “Maar veel weet ik er niet meer van. Het was niet zo’n beste lichting, haha.” Na zakelijke omzwervingen is hij nu directeur grootaandeelhouder van het bedrijf Harryvan Kozijnen in Slochteren.
 
Romijn vertelt zijn levensverhaal dat vooral gaat over de wandeling die hij heeft gemaakt op zoek naar zijn geloof en geluk. “Ik zet mezelf op de eerste plek. In alles wat ik doe. Dat is niet egoïstisch, want als ik niet fit en mentaal stabiel genoeg ben, kan ik er ook niet zijn voor mijn gezin: wat op twee komt. En kan ik er daarna ook niet zijn voor mijn bedrijf. Werk komt bij mij op de derde plaats.”

Totaal skybox

Laatste nieuws