Podcast Word Groter met Marcel Borger

4 juni 2022

Word Groter is de podcast van FC Groningen. De naam is een verwijzing naar de belofte in het beleidsplan 2020-2025 ‘Samen naar de Grote Markt’. De podcast wordt geproduceerd door KVM Media, in opdracht van FC Groningen. In aflevering 7 is Marcel Borger te gast, directeur en oprichter van hoofdsponsor OG Clean Fuels.

Word Groter is een podcast over groei. Over het leven. Over mensen. Hosts Maarten Siepel en Wouter Holsappel spreken iedere aflevering een inspirerende gast. Een gast met een bijzonder verhaal. Met iedere keer één gemene deler: de persoon die zij spreken heeft een connectie met FC Groningen.
 
De aflevering van Word Groter is nu te beluisteren. Dit kan via Apple Podcast en/of Spotify.
 
#7 Marcel Borger
In aflevering 7 is Marcel Borger te gast, directeur en oprichter van OG Clean Fuels, dat in 2008 onder de naam OrangeGas startte en inmiddels is uitgegroeid tot één van de snelst groeiende aanbieders van duurzame brandstof in Europa. OG gelooft in het multidisciplinair aanbieden van alle schone brandstoffen, wat er voor zorgt dat schoon rijden voor iedereen haalbaar is. OG produceert de schone brandstoffen zelf én met partners en produceert het Bio-CNG (groengas) onder meer uit rioolwaterzuivering en GFT-afval. Overal waar brandstof van OG verkrijgbaar is, wordt 100% duurzaamheid gegarandeerd. Daarmee draagt het bedrijf bij aan een duurzame en circulaire economie.

Podcast-Marcel-Borger-_0002_Quote1

Verbonden
Bij de bekendmaking van het hoofdsponsorschap zei Borger over het premium partnership bij de Trots van het Noorden: “OG is een echt Noordelijk bedrijf, dat ‘met de voeten in de klei’ impact wil maken in de schone mobiliteit in Europa. Niet door praten, maar door doen! Dit past heel goed bij de cultuur en achtergrond van FC Groningen. Vanaf 2011 zijn wij al verbonden aan de FC en voelen wij ons thuis in Euroborg.”
 
OG heeft meer dan tweehonderd tanklocaties in Nederland, Duitsland, Zweden en Italië – waarvan iets minder dan de helft in Nederland – om schoon te tanken. Het bedrijf heeft de ambitie de komende jaren dit aantal fors uit te breiden, naar meer dan driehonderd tanklocaties in zes Europese landen. OG maakt schoon rijden voor iedereen toegankelijk.
 
De podcast is te beluisteren via Apple Podcast en/of Spotify.

Laatste nieuws