string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Podcast Word Groter (Promotiedagen 2021) met Alien Oelen- Jurjens.

Vrijdag 25 maart 2022 om 15:15

Word Groter is de podcast van FC Groningen. De naam is een verwijzing naar de belofte in het beleidsplan 2020-2025 ‘Samen naar de Grote Markt’. De podcast wordt geproduceerd door KVM Media, in opdracht van FC Groningen. Tijdens de Promotiedagen eind vorig kalenderjaar voerden presentatoren Maarten Siepel en Wouter Holsappel diverse interessante gesprekken. In deze aflevering is Alien Oelen- Jurjens te gast. Zij is eigenaresse van A plus Business en A plus Opleidingen.

Word Groter is een podcast over groei. Over het leven. Over mensen. Tijdens de Promotiedagen eind vorig kalenderjaar werd in het Word Groter Theater van FC Groningen een speciale serie podcasts opgenomen. Eén van de gasten in het Word Groter Theater was Alien Oelen- Jurjens.
  
De speciale Word Groter podcast geproduceerd tijdens de Promotiedagen is nu te beluisteren. Dit kan via Apple Podcast en/of Spotify.

MicrosoftTeams-image (103)

Alien Oelen- Jurjens 
Alien Oelen-Jurjens is eigenaresse van A plus Business en A plus Opleidingen en is als bestuursvoorzitter verbonden aan BOVC (Beroepsorganisatie voor Coaches). Ook zit Oelen- Jurjens in het bestuur van Stichting FC Groningen in de Maatschappij. Gezondheid, vitaliteit maar ook psychologie en gedrag zijn belangrijke pijlers binnen deze organisaties.  
 
De route die Oelen-Jurjens heeft afgelegd, was er één met veel moeilijke periodes. Zo kreeg ze te maken met diverse ernstige fysieke tegenslagen. Steeds weer sloeg ze zich er doorheen en groeide als mens én ondernemer. In de loop der jaren heeft Oelen- Jurjens veel bereikt. Het ondernemerschap blijft echter prikkelen en zijn er nog genoeg ambities. “Een stukje groei. In eerste instantie mijn eigen groei en het team om me heen mee laten groeien.” 
 
De podcast is te beluisteren via Apple Podcast en/of Spotify.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

4 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’