Kijk de perspresentatie van Frank Wormuth terug

14 juni 2022

FC Groningen heeft Frank Wormuth gepresenteerd aan de media. In januari van dit jaar maakte de Trots van het Noorden bekend dat de 61-jarige Duitser in Euroborg een driejarig contract heeft getekend, tot medio 2025. De perspresentatie van de in Berlijn geboren oefenmeester begint om 15.00 uur en werd voor supporters en andere belangstellenden live uitgezonden op het YouTube-kanaal van FC Groningen.

Bij de bekendmaking begin dit jaar zei Frank Wormuth over zijn aanstelling: “We gaan met elkaar werken aan het realiseren van de doelstellingen van de club en in dat kader passen zeker ook mijn eigen ideeën, maar nu is niet het moment daar verder uitgebreid op in te gaan.”
 
Vandaag zal Wormuth dieper ingaan op zijn benoeming als hoofdtrainer van FC Groningen vanaf het seizoen 2022/2023. Ook technisch directeur Mark-Jan Fledderus zal het woord voeren tijdens de perspresentatie. Als technisch manager van Heracles stelde Fledderus in 2018 Wormuth aan als hoofdtrainer van de club uit Almelo, waar de Duitse oefenmeester de afgelopen vier seizoenen werkzaam was. Voor zijn periode bij Heracles was Wormuth onder meer tien jaar werkzaam bij de Duitse voetbalbond DFB, als docent van de trainersopleiding en als trainer/coach van Duitsland onder-20.

_M7A8898

Laatste nieuws