Perspresentatie Uriel Antuna live te volgen

21 augustus 2017

Vandaag, maandag 21 augustus, legt FC Groningen de laatste hand aan de komst van Carlos Uriel Antuna Romero. De Trots van het Noorden presenteert de Mexicaanse aanwinst, die vandaag zijn 20ste verjaardag viert, om 16.00 uur in het Noordlease Stadion.

FC Groningen huurt Uriel Antuna de komende twee seizoenen van Manchester City. De Premier Leagueclub heeft de Mexicaanse vleugelspeler deze zomer gekocht van Santos Laguna. De jeugdinternational kwam vrijdagavond aan in Amsterdam en verbleef dit weekeinde in Groningen voor onder meer medische testen. Gisteren bezocht Antuna in het gezelschap van onder anderen zijn ouders onder leiding van tolk en voormalig speler Hugo Alves Velame de competitiewedstrijd van FC Groningen tegen Ajax in Amsterdam.
 
Perspresentatie live
De perspresentatie van Antuna is maandagmiddag om 16.00 uur in de Payt Lounge van het Noordlease Stadion. Supporters en andere belangstellenden kunnen deze perspresentatie maandagmiddag live volgen via het online tv-kanaal van de club: https://fcgroningen.tv/
 
Ook via de diverse overige communicatiekanalen van FC Groningen zal vandaag verslag worden gedaan van de komst van Antuna.

Laatste nieuws