Persbijeenkomst Junior Club leden

20 december 2012

Een select groepje leden had dinsdag 11 december de kans om tijdens een, speciaal voor de Junior Club en Green White Bengels georganiseerde persbijeenkomst, trainer Robert Maaskant en aanvoerder Kees Kwakman het hemd van het lijf te vragen.

Vijftien leden ontvingen de unieke uitnodiging om de persbijeenkomst bij te wonen.  Om half vier werden de leden ontvangen, waarna ze een korte rondleiding door stadion Euroborg kregen. De rondleiding eindigde in de persruimte, waar de persbijeenkomst plaats ging vinden.
Voorafgaand aan het vragenvuur kregen de aanwezige leden informatie over perszaken door persvoorlichter Richard van Elsacker. Tegen kwart over vier meldden Maaskant en Kwakman zich in de persruimte en kon het vragenvuur van start gaan.
Er kwamen veel uiteenlopende onderwerpen voorbij. Wat zou je geworden zijn als je geen profvoetballer was geworden, waarom speelt FC Groningen zo wisselvallig, hebben de spelers van FC Groningen ook eens strijdlied in de kleedkamer? en nog veel meer. Een leuke vraag was wie de trainer aan zijn team toe zou willen voegen als er geld genoeg zou zijn. Daarover grapte de trainer dat hij Messi wel een goed idee vond. Hij ziet hem al zo over het veld bij FC Groningen rennen.
En Kees Kwakman deed tijdens de bijeenkomst nog een belofte. Er werd gevraagd waarom Kees nooit meer scoort. Want vroeger scoorde hij wel vaak als verdediger.
Voor dat antwoord ging ook de trainer eens even goed zitten. Kees wist het antwoord zelf ook niet, maar hij beloofde aan de aanwezige leden zijn best te doen en zeker nog wat doelpunten scoren! Ben jij benieuwd naar de foto’s van deze middag? Klik dan hier om ze allemaal te bekijken.

Laatste nieuws