Pedersen terug; Van Loo onder de lat

18 maart 2011

Nicklas Pedersen keert morgenavond in Breda terug bij de eerste selectie voor het uitduel met NAC Breda. Brian van Loo is door de schorsing van Luciano da Silva eerste doelman.

Trainer Pieter Huistra kan naast de langdurig geblesseerde Koen van de Laak nog niet beschikken over Petter Andersson (nog niet wedstrijdfit), Gonzalo Garcia (bovenbeen) en Tim Matavz (lies). Naast Luciano is ook Danny Holla afwezig door een schorsing. Binnen de eerste selectie zijn Nicklas Pedersen, Oluwafemi Ajilore en Jorrit Kunst terug van blessures. Leonard Nienhuis is reservedoelman in Breda. Er is in tegenstelling tot vorige week  geen negentiende man bij de selectie gehaald, omdat de andere achttien in staat zullen zijn om te spelen.

Prima gewerkt
Trainer Pieter Huistra kijkt ondanks de reeks van vier nederlagen met vertrouwen naar de dag van morgen: “Het hebben toch een iets beter gevoel overgehouden aan de nederlaag in Utrecht dan de drie ervoor. In de training hebben we de afgelopen week prima gewerkt en we hebben ons snel weer gericht op de volgende wedstrijd. Ook tegen NAC Breda zal het weer niet gemakkelijk worden, maar toch reizen we met een goed gevoel af. De groep wordt weer steeds fitter en we hebben er met z’n allen weer zin in.” Over enkele blessuregevallen: “Petter Andersson zou eventueel dinsdag zijn opwachting kunnen maken in de thuiswedstrijd van de Beloften tegen Jong Sparta Rotterdam. Met Tim Matavz hebben we vanaf Feyenoord gekozen voor een traject van opbouw en geen enkel risico. We kunnen een fitte Matavz er in april en mei heel goed bij gebruiken. Komende week is weer een handvol internationals afwezig. We zullen geen oefenduel spelen en is de mogelijkheid voor diverse jongens om dinsdagavond tegen Jong Sparta te spelen.”

Laatste nieuws