Payt, Van Nieff, Faber, Reijnen in FC Groningen TV

10 februari 2017

FC Groningen heeft vanavond een reportage over de presentatie van de nieuwe hoofdsponsor Payt. Daarnaast gaat Yoëll van Nieff darten tijdens de Dutch Open Darts en is er een voorbeschouwing op de wedstrijd tegen Feyenoord met Ernest Faber en Etiënne Reijnen.

Donderdagmiddag werd in het Noordlease Stadion de nieuwe hoofdsponsor van FC Groningen gepresenteerd: Payt. Het bedrijf uit Groningen is de komende twee seizoenen hoofdsponsor met een optie voor nog een seizoen. FCG TV was bij de presentatie en sprak met algemeen directeur van FC Groningen Hans Nijland en met Sander Kamstra, één van de vijf directeuren van Payt.

Vorig weekend vond in Assen het Bauhaus Dutch Open Darts plaats. Dartsliefhebber Yoëll van Nieff ging een kijkje nemen bij het toernooi waar de complete wereldtop van de dartsbond BDO aanwezig was. Van Nieff nam zelf ook de pijlen ter hand en ging de confrontatie aan met nationale topper Co Stompé. FCG TV legde het duel vast.

Zaterdag gaat FC Groningen op bezoek bij koploper Feyenoord. FCG TV heeft een voorbeschouwing op het duel met trainer Ernest Faber en Etiënne Reijnen, al blijkt het maken van een voorbeschouwing niet altijd makkelijk te gaan.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.20 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.15 uur op kanaal 1 en om 14.15 uur, 15.45 uur en 17.45 uur op kanaal 3.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

FOX Sports DOC
Vanavond is om 21.55 uur op Fox Sports kanaal 5 ook de herhaling te zien van de Fox Sports DOC "Het grootste talent sinds de Koemannen." De ruim 28 minuten durende documentaire gaat over Patrick Ax die begin 1996 op zestien-jarige leeftijd al een profcontract bij FC Groningen tekende en toen werd gezien als een enorm groot talent. De hoge verwachtingen kon hij, mede door blessures, echter niet waarmaken. De DOC is tevens zaterdag nog te zien om 22.00 uur op Fox Sports 5.

Laatste nieuws