Pasen met FC Groningen

10 april 2020 / vandaag

Ondanks de bizarre tijd waar wij nu met zijn allen in leven, is het aankomend weekend 'gewoon' Pasen. Om toch een beetje gezelligheid te creeëren heeft de Junior Club allemaal leuke dingen voor jullie bedacht. Je leest ze hieronder!

Placemat

Het jaarlijke paasontbijt kan dit jaar misschien niet groots worden gevierd met de hele familie, maar ook met jouw gezin kun je het gezellig maken! Om jullie een beetje te helpen met de tafel te dekken, hebben wij een FC Groningen placemat.
Print hem uit, kleur hem in en je hebt een hele leuke placemat!

Klik hier om de placemat te downloaden.

Kleurplaat

Heb jij dit jaar geen paasontbijt maar wil je wel graag kleuren? Dan hebben wij voor jou een FC Groningen Pasen kleurplaat!

Klik hier om de kleurplaat te downloaden.

Heb jij een super mooie gedekte tafel mét de FC Groningen placemats of heb jij een mooie kleurplaat gekleurd? Wij zijn benieuwd! Stuur ons een foto van het resultaat naar  of stuur een foto naar ons via Facebook. 

Paaspuzzels

Ook voor de denkers onder ons hebben wij iets leuks bedacht! Wij hebben namelijk een pagina vol met paaspuzzels. Probeer eerst de puzzels zelf op te lossen, voordat je de hulp van papa of mama gebruikt. Succes!

Klik hier om de paaspuzzels te downloaden.

FC Groningen wenst jullie, ondanks alles, fijne Paasdagen!

Corona splash
Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws