string(9) "claudebot"

Padt, Rusnak, Hateboer en Van de Looi in FCG TV.

Donderdag 09 april 2015 om 12:28

FC Groningen TV staat vanavond geheel in het teken van de bekerwinst op Excelsior. FCG TV laat de afgelopen mooie dagen nog eens de revue passeren met reacties van Sergio Padt, Albert Rusnak, Hans Hateboer en Erwin van de Looi.

Met het behalen van de finale om de KNVB-beker heeft FC Groningen een stukje geschiedenis geschreven. FC Groningen TV laat zien hoe die finale werd bereikt, te beginnen met de training van afgelopen dinsdag die door 2.500 fans werd bezocht in Euroborg en al voor een geweldige boost zorgde. Een boost die woensdag toenam met een tocht van FC Groningen-supporters van de binnenstad van Groningen naar Euroborg.
Daar begon om acht uur ‘s avonds in een fantastische ambiance de halve finale tegen Excelsior die met een 3-0 zege werd afgesloten, waarna een groot feest losbarstte in ‘de Groene Kathedraal’. In FCG TV is het allemaal nog een keer terug te zien met reacties van Sergio Padt, Albert Rusnak, Hans Hateboer en trainer Erwin van de Looi.
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1.  De uitzending wordt donderdagavond om 21.30 uur en 23.30 uur herhaald op kanaal 1 en om 19.00 uur, 21.30 uur en 23.00 uur op kanaal 3. Vrijdag is FCG TV om 14.30 uur te zien op kanaal 3.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’