Padt, Reis, Bacuna, Van de Looi in FCG TV

8 december 2017

FC Groningen TV kijkt vanavond met Juninho Bacuna, Sergio Padt en Ludovit Reis vooruit naar de wedstrijd van zondag tegen Roda JC. Daarnaast is er een reportage over FC Groningen onder-23 met speciale aandacht voor jeugdinternational Tom van de Looi.

Juninho Bacuna had afgelopen zaterdag een belangrijke bijdrage in de 3-0 overwinning op ADO Den Haag. Hij was betrokken bij de 0-2 en scoorde zelf de 0-3. FCG TV laat Bacuna opvallende beelden zien van het duel tegen ADO en kijkt met hem vooruit naar de wedstrijd van komende zondag tegen Roda JC. Daarnaast blikken Sergio Padt en Ludovit Reis ook vooruit naar de wedstrijd in Kerkrade.

Afgelopen zaterdag won FC Groningen onder-23 met 3-0 van de leeftijdsgenoten van FC Twente. FCG TV laat de hoogtepunten van het duel voorbij komen en heeft een nadere kennismaking met Tom van de Looi, de jeugdinternational van Oranje onder-19 die op een voor hem ongebruikelijke positie speelde.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.30 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.45 uur  op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV om 16.15 uur te zien op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden ook op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws