string(9) "claudebot"

Padt: ‘Morgen de koppen bij elkaar’.

Zaterdag 05 maart 2016 om 23:19

Sergio Padt moest zaterdagavond drie keer de bal uit het net halen tijdens de wedstrijd tegen PSV. De doelman baalde na afloop als een stekker van de nederlaag tegen PSV en sprak over de acht ‘finales’ die er dit seizoen nog in de Eredivisie te spelen zijn.

FC Groningen leed tegen PSV de vierde nederlaag op rij. “Dat is mij hier nog niet eerder gebeurd,” stelt Padt. “Iedere nederlaag is zuur, maar vier op een rij is extra vervelend. We gaven in de eerste helft niet veel weg en kwamen achter door een van richting veranderd schot. Zelf hebben we in de gehele wedstrijd niet veel gecreëerd.”
Kansloos
Hoewel de FC met goede intenties de kleedkamer uit kwam aan het begin van de tweede helft, was het al snel weer raak voor PSV. “We hadden niet veel weggegeven voor rust en wilden dus proberen zo door te gaan om later op zoek te gaan naar een treffer. Maar de bal lag er al snel weer in en na de 2-0 zakte de moed wel in de schoenen. PSV heeft natuurlijk een heel goede ploeg. Dan hoop je nog op een moment waarop je de 2-1 kan veroorzaken. Wanneer je het stadion er achter krijgt dan weet je het nooit. Maar dat moment kwam niet en uiteindelijk hebben we kansloos verloren.”
Oorspronkelijk stond er zondag een vrije dag gepland voor de selectie, maar de spelers worden verzocht zich te melden. “Of we gaan trainen, dat weet ik niet. Maar wel moeten ons wel melden en dat vind ik begrijpelijk. We moeten de koppen bij elkaar steken. Ik wil vol voor de play-offs gaan en ik denk dat iedereen er zo in staat. We hebben nog acht ‘finales’ te spelen deze competitie.”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

3 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard

3 weken geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’