Padt, Jenssen, Larsen, meepraat-sessie in FCG TV

9 december 2016

FC Groningen TV praat vanavond met Sergio Padt over het stoppen van penalty's. Daarnaast laat Ruben Jenssen horen hoe goed hij al Nederlands spreekt en is er een reportage over een meepraat-sessie in het Noordlease Stadion.

Afgelopen zondag kreeg Sergio Padt tegen Ajax twee strafschoppen te verwerken. De tweede van Ziyech stopte hij en dat was al de vijfde penalty die Padt namens FC Groningen wist te keren. FCG TV zet de gestopte strafschoppen op een rijtje en kijkt met Padt terug op de twee tegen Ajax.

Tijdens het duel tegen Ajax volgde de camera van FCG TV vooral de verrichtingen van Kasper Larsen die Ajax-topscorer en landgenoot Kasper Dolberg goed in toom wist te houden. Toch was Larsen na afloop niet tevreden en dat had vooral te maken met de 1-0.

Vanavond ontvangt FC Groningen in het Noordlease Stadion Roda JC Kerkrade. Met Ruben Jenssen blikt FCG TV vooruit naar de wedstrijd tegen de Limburgers. En dat gesprek gaat deze keer niet in het Engels, maar in het Nederlands want dat blijkt de Noor al aardig te beheersen.

Onlangs werd in het Noordlease Stadion een meepraat-sessie georganiseerd voor supporters en sponsors. Tijdens die sessie mochten zij input geven aan het beleidsplan 2017-2020 dat FC Groningen in januari wil presenteren. FCG TV was bij de sessie en legde een aantal supporters een paar stellingen voor waarover werd gediscussieerd. 

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.25 uur herhaald op kanaal 3 en om 23.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 13.30 uur op kanaal 3.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.00 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Laatste nieuws