Padt: 'Hadden onterecht kunnen winnen'

1 april 2017

Aanvoerder Sergio Padt was zaterdagavond na afloop van AZ-Groningen (0-0) niet tevreden met een punt, maar had een overwinning van zijn eigen ploeg ook niet verdiend gevonden. "AZ had de betere kansen, maar wij de beste," aldus de goalie van FC Groningen.

Sergio Padt blikte terug op de wedstrijd waarin FC Groningen voor de twaalfde keer in 28 duels gelijkspeelde: "Gezien de stand op de ranglijst zijn we er niet tevreden mee, omdat we de play-offplekken in de gaten willen houden. Maar gezien het spelbeeld denk ik dat AZ wel de betere was. Ze hadden meer kansen, maar niet de beste kansen. We hadden vanavond onterecht kunnen winnen als we onze beste kans hadden binnen geschoten, halverwege de tweede helft."

Woensdag
Over vier dagen alweer en dan wil Padt met zijn ploeg eindelijk een reeks van tien duels zonder de volle buiten tot een einde brengen: "Woensdag is alweer een wedstrijd, thuis tegen NEC. Dan moeten we er alweer staan. Als we de komende twee wedstrijden winnen, dan is het een goed resultaat voor deze week. Maar we zullen eerst die wedstrijden moeten om deze serie op zeven uit drie te kunnen komen."

Laatste nieuws